top of page

Ben jij bekend met alle methoden van mobiliteit?

 

Weet jij hoe een toename van mobiliteit tot stand komt en welke methode je allemaal kunt inzetten om dit voor elkaar te krijgen?

Een goed fundament van mobiliteit is essentieel voor een hoge kwaliteit van leven, nu en op de lange termijn. Zonder goed fundament loop je een hoger risico op blessure en zal je progressie beperkt zijn. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de mechanismen die ten grondslag liggen aan mobiliteit zodat we vervolgens een volledig overzicht van alle methoden van mobiliteit kunnen bespreken. Het hebben van een volledig overzicht is noodzakelijk om je klant goed te kunnen helpen aangezien elk individu weer anders reageert. Deze kennis is absoluut noodzakelijk als jij je als trainer of coach wilt onderscheiden van de rest. 

 

Beschrijving inhoud:

✅ De beweegpiramide: mobiliteit als fundament van goed en pijnvrij bewegen.

✅ Mechanismen achter mobiliteit: waardoor neemt je mobiliteit toe?

✅ Methoden van mobiliteit: hoe kun je je mobiliteit verbeteren? 

 

Details:

Datum: Donderdag 30 juli

Tijd: 18:00 - 20:00

Maximaal aantal deelnemers: 12

Kosten: gratis

 

De bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. Ruim een uur hiervan zal een presentatie zijn. We houden de groep bewust klein (maximaal 12 deelnemers) zodat we de rest van de tijd persoonlijke vragen kunnen beantwoorden en kunnen kijken hoe jij het materiaal uit de presentatie bij jou in de praktijk kunt gebruiken.

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden via Zoom. Nadat je je hebt aangemeld krijg je de link naar de bijeenkomst via de mail toegestuurd.

Plaatje van de twee oprichters van MBA die een oefening voor mobiliteit van het onderlichaam voordoen.
bottom of page