top of page

Online Workshop: Sterkere Enkels
en Knieën voor Hardlopen

Van kennis naar praktijk. 

***voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud van deze workshop en alle overige details, zie hieronder! 👇👇

Veel mensen vinden het heerlijk om regelmatig een stukje hard te lopen. Schoenen aan en lekker de buitenlucht in. Maar helaas is dat niet zonder risico's... We zien dat veel hardlopers met problemen rondom de voeten, enkels en knieën te maken krijgen. Denk aan hielspoor, het verzwikken van de enkels, runners knee of de verschillende vormen van shin splints.

Maar met een klein beetje extra inzet van tijd en energie zijn veel van deze problemen te voorkomen. Met de juiste aanpak kunnen we hier een groot verschil maken.

In deze workshop geven we onze aanpak voor het sterker en belastbaarder maken van de enkels en knieën zodat de kans op pijn en blessure bij het hardlopen flink verminderd.

We bespreken een repertoire aan oefeningen en geven je protocollen die je direct in de praktijk kunt gebruiken.

Als hardloper, of iemand die regelmatig last heeft van enkels of knieën, wil je deze zeker niet missen!

Je kunt je hier inschrijven ➡️

✅Wanneer en Waar?
🔸 Zaterdag 29 mei (van 12:00 tot 14:30)
Locatie: Online! Na aanmelden ontvang je de link voor toegang tot de online workshop!

***LET OP*** De voertaal van de workshops is Nederlands.


✅ Wat zijn de kosten voor de workshop?
De kosten voor de workshop zijn €30.

✅ Annuleringsvoorwaarden:
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de workshop. In dat geval ontvang je een refund van het aanmeldbedrag min €5 transactie- en administratiekosten. In plaats van een refund kun je er ook voor kiezen om je plekje door te schuiven naar een volgende workshop. Minder dan 24 uur voor de workshop is annuleren niet meer mogelijk en vindt er geen refund meer plaats.
De workshop gaat door bij ten minste 5 deelnemers. De beslissing of de workshop door gaat of niet wordt 24 uur voor aanvang van de workshop genomen. Mochten er dan niet voldoende aanmeldingen zijn, dan ontvang je een email van ons en krijg je een volledige refund van het aanmeldbedrag.


✅ Voor wie is deze workshop?
🔸  De professional (coach, (personal) trainer, fysio) met een "open mind" die geïnteresseerd is in het leren belastbaarder maken van enkels en knieën.
🔸 De (top)sporter/atleet/recreant die zijn/haar eigen enkel en knie belastbaarheid wil verbeteren en minder vatbaar wil zijn voor blessures.


*** Ben je geblesseerd of twijfel je of de workshop voor jou geschikt is? Neem even contact met ons op (mail naar info@movementbasedathletics.nl of stuur ons een persoonlijk bericht via Facebook messenger) en we denken graag met je mee!

 


✅ Voorbereiding op de workshop:
Nadat je je hebt aangemeld krijg je van een aantal video's toegestuurd die we je vragen om voor aanvang van de workshop te bekijken. In deze video's behandelen we de theorie die we vervolgens in de workshop praktische handvaten zullen geven. Op deze manier kunnen we de maximale waarde uit de workshop halen.

 


✅ Workshop inhoud:
🔸 Recap van de theorie (zie "Voorbereiding op de workshop").
🔸 Omgaan met pijn: het Stoplicht Systeem
🔸Een repertoire aan oefeningen met progressies en regressies voor de voeten, enkels en knieën.
🔸 Protocollen en richtlijnen voor implementatie zodat je er gelijk mee aan de slag kunt in de praktijk; voor jezelf of met je klanten.
🔸 Bespreken van individuele omstandigheden zodat jij weet hoe de protocollen kunnen worden aangepast en afgestemd op jouw situatie.

 


✅ Wie geeft de workshop?
De workshop zal worden gegeven door de oprichters van MBA:
🔸 Erwin Maaswinkel ➡️ Gepromoveerd Bewegingswetenschapper
🔸 Virgil Spier ➡️ Olympisch atleet

Je kunt je hier inschrijven ➡️

 


Mocht je nog vragen hebben over de inhoud, de organisatie, of de workshop geschikt is voor jou of enige andere vraag... schroom niet om je vraag te stellen! Dat kan door hier een bericht achter te laten, ons een persoonlijk bericht te sturen (facebook messenger) of een mailtje te sturen naar info@movementbasedathletics.nl

We gaan er een leuke en leerzame middag van maken! Hopelijk ben jij erbij!

Sportieve groeten,

Team MBA

bottom of page